Een mooie vijver door goed onderhoud
Aandacht is erg belangrijk voor een vijver. Onderhoud is dus essentieel. Allerhande factoren kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op uw vijver. Verzorg uw vijver daarom goed. Te weinig onderhoud kan uw prachtige vijver doen verloederen. Velda is expert op het gebied van vijverproducten. Wij helpen graag om uw waterpartij zo gezond mogelijk te houden middels goed vijveronderhoud. Een gezonde vijver komt tot leven en uw planten en dieren zullen floreren.

 

Kristalhelder water
Een vijver met kristalhelder water stemt u ongetwijfeld tevreden. Het oogt prachtig en zorgt voor ontspanning. Zo is uw vijver een echte aanwinst in uw tuin. Met de vijverproducten van Velda blijven uw flora en fauna in topconditie. Ons assortiment telt talrijke producten die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor uw vijver is alleen onderhoud met de beste producten genoeg.

 


Voorjaarsonderhoud voor de vijver

Het voorjaar komt er weer aan, de vogeltjes die gaan weer fluiten, de zon blijft langer schijnen, mensen komen weer vaker naar buiten, de temperatuur gaat weer omhoog, het wordt weer tijd voor het voorjaar!

 

Klik hier voor meer informatie.

  Website
Website  

Najaarsonderhoud voor de vijver

Het najaar is het seizoen om uw vijver een ’grote beurt’ te geven. Daarmee bevordert u een probleemloze overwintering en een gezonde ontwikkeling van de vijver in het voorjaar. Een overzicht van de werkzaamheden vindt u in het vijverstappenplan voor het najaar.

Klik hier voor het stappenplan.


Vragen
Voor vragen over uw vijver en het onderhoud kunt u altijd onze dealers terecht. De vakmensen in de tuincentra en speciaalzaken geven u graag advies en zullen u zo snel mogelijk van concrete antwoorden voorzien. klik hier om een Velda dealer bij u in de buurt te zoeken.