Velda watertestdagen

Over vijvers en de kwaliteit van het vijverwater kunnen we veel vertellen. Daarom organiseren wij de watertestdagen. Je kunt dan gratis je vijverwater laten analyseren.

Laat je vijverwater analyseren tijdens de Velda watertestdagenTijdens deze watertestdagen krijgen de vijverspecialisten van Velda een goed inzicht in jouw totale vijversituatie. Op basis van de uitslag wordt een complete vijverdiagnose gemaakt en word je geadviseerd over het verbeteren van je vijver en vijverwater. Zo kan bijvoorbeeld een advies op maat worden gegeven om de vijver algenvrij te houden of om een natuurlijk evenwicht te krijgen.

Het enige dat je hoeft te doen tijdens de vijverdagen is het volgende:

  • Een monster van je vijverwater meenemen
  • Foto’s van de vijver en eventueel filter
  • Aangeven hoeveel vissen er in de vijver zitten
  • Aangeven wat de inhoud van de vijver is.

De vijverspecialist geeft daarnaast veel praktische tips en kun je met al je vijvervragen bij hem of haar terecht. Voor elk vijverprobleem is er altijd wel een oplossing, zodat je optimaal van je vijver kunt genieten. Ook kun je advies krijgen over het oppotten van je vijverplanten.

Aan deelname aan de watertestdagen zijn géén kosten verbonden!

De volgende watertestdagen zijn gepland:

 

Datum Locatie
In het voorjaar 2016 worden er weer watertestdagen ingepland. Dat is de beste tijd van het jaar om het water te testen. Wil je weten wanneer precies? Schrijf je dan in op onze Vijverinfo en we houden je op de hoogte

 

Tijdens deze watertestdag is er ook een specialist aanwezig van Moerings Waterplantenkwekerij BV voor het oppoten van waterplanten.