Vijversubstraat als bron van leven
De voedingsbodem is erg belangrijk voor de gezondheid van uw vijver. Deze heeft namelijk veel invloed op het biologisch evenwicht. Enerzijds vanwege de ontwikkeling van micro-organismen. Anderzijds dient het materiaal voldoende voeding te bevatten. Deze voeding zorgt voor een goede en constante groei van vijverplanten. Velda heeft daarom het optimale vijversubstraat samengesteld.


Constante groei van micro-organismen
Velda Classis Substrate is toonaangevend op het gebied van vijvervoedingsbodems. Dit vijversubstraat heeft een open structuur en een groot intern oppervlak. Een maximale groei van micro-organismen is het resultaat. Daarnaast garandeert de uitgekiende samenstelling een constante groei van waterlelies en moerasplanten. Allerlei mineralen en sporenelementen zorgen hiervoor.


Helder water
Het vijversubstraat van Velda zorgt voor helder en gezond water. Dit is het resultaat van de versnelde ontwikkeling van het biologisch evenwicht. Micro-organismen hebben zich namelijk maximaal aangehecht. Het vijversubstraat is leverbaar in zakken van 10, 20 en 35 liter.

 


Vragen
Voor vragen over vijversubstraat of over gerelateerde vijverproducten van Velda kunt u altijd bij onze dealers terecht. De vakmensen in de tuincentra en speciaalzaken geven u graag advies en zullen u zo snel mogelijk van concrete antwoorden voorzien. klik hier om een Velda dealer bij u in de buurt te zoeken.