Velda op TV

Geplaatst op

De vijver is weer helemaal terug, vandaar dat ook tuinprogramma’s op TV er in de uitzendingen uitgebreid aandacht aan besteden. Water in de tuin is beleving en een vijver is leuk, makkelijk en hip! Daarnaast gezond en het zorgt voor biodiversiteit in de tuin.

 
Robs Grote Tuinverbouwing, Rob Verlinden en zijn team pakken tuinen aan die een flinke verbouwing nodig hebben. Kijk elke zaterdag om 17.00 uur en de herhaling elke zondagochtend om 11.00 uur te zien op SBS6. Groene Handen een tv-programma over tuinieren, buitenleven en alles wat met groen te maken heeft. Ook waterbeleving komt aanbod. Kijk elke zondag om 17.30 uur en de herhaling op zaterdag te zien op RTL4.


Dit weekend plaatst Rob een drijvend filter in een vijver. Het Floating Combi Filter is een geheel compleet filter met filtermaterialen en UV-C en is direct klaar voor gebruik.
Floating Combi Filter
Rob plaatst een drijvend filter in een vijver. Het Floating Combi Filter is een geheel compleet filter met filtermaterialen en UV-C en is direct klaar voor gebruik. Uitzending terugkijken? Klik hier
Trendy Ponds
Voor het programma onderdeel “kleur je leven” gebruikt Rob Verlinden de kleurrijke Trendy Ponds gemaakt van outdoor textiel deze brengen het hele jaar door sfeer in de tuin, op het balkon of in huis.
Afgelopen weekend waren onze Clear Control (minuut 20 & 36) en Bacterial (minuut 36) bij Robs Grote Tuinverbouwing! Belangrijke producten voor het opstarten van een nieuwe vijver. Uitzending terugkijken? Klik hier

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid