UV-C T6 Lights

Voor kristalhelder vijverwater

UV-C T6 Lights

Kristal helder vijverwater en een gezond vijvermilieu door ultraviolette straling. De T6 UV-C lamp doodt effectief zweefalgen en bij een gegeven doorstroomsnelheid van 99% van de ziektekiemen en schimmels. Door de unieke en gepatenteerde constructie stroomt het water binnen de unit twee keer langs de hoogfrequente en zeer effectieve T6 UV-C lamp. De contacttijd per liter water en de effectieve activiteit per watt wordt hierdoor verdubbeld.

De effectiviteit van de 2-Stream UV-C High Power filters is hoog. De aluminiumbehuizing reflecteert UV-C straling voor een intensievere werking. De compacte en energiezuinige T6 UV-C lamp heeft een zeer hoge UV-C lichtopbrengst. De output van deze hoogfrequente buis in mW/cm² is ca. acht keer hoger dan bij PL UV-C lampen en twee keer hoger dan bij een T5 UV-C lamp. Deze werking is voor koi- en zwemvijvers van bijzonder veel belang.

Let op:

Gevaarlijke ultraviolette straling! Zeer gevaarlijk voor de ogen en de huid.
Bij montage of reiniging altijd de stroomtoevoer uitschakelen.
Pas na een week of twee is de opbrengst van de PL UV-C lamp optimaal.
Dit is een normaal proces voor UV-C lampen.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid