Mini-Pond Substrate

Mini-Pond Substrate

Geef uw mini-vijvers en terrasvijvers een goede start met het Mini-Pond Substrate van Velda. U zorgt daarmee voor een krachtige wortelontwikkeling van moerasplanten en bij de zuurstofplanten voor prachtige bladguirlandes.

Het Mini-Pond Substrate is een goede bodembedekker en een volledige voedingsbodem voor moerasplanten en planten die geheel onder water groeien, de zogenaamde zuurstofplanten. Deze planten vervullen een belangrijke rol in het mini-vijvermilieu, ze absorberen voedingsstoffen en zorgen voor zuurstofrijk en gezond water. De planten gedijen optimaal in een luchtig en poreus groeisubstraat.

Het Mini-Pond Substrate is speciaal samengesteld om als bodembedekking te gebruiken, maar ook voor het oppoten van moeras- en zuurstofplanten. Het materiaal voorkomt rottingsverschijnselen van de onderste plantdelen en stimuleert een krachtige groei van de hechtwortels.

Advies
Voeg aan de mini-vijver regelmatig een dopje Aqua Clear toe, dit houdt het water helder en gezond en zorgt voor een goede plantengroei.