Gold Flakes Fish Food

Vlokvoer voor alle soorten vijvervissen

Gold Flakes Fish Food

  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer
  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer
  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer

Gold Flakes Fish Food van Velda is een vlokkenvoeder dat licht verteerbaar is en door alle soorten siervijvervissen graag wordt gegeten. Het is een uitgebalanceerd voer, samengesteld uit visproducten, en plantaardige eiwitten. Voor een optimale conditie en een groot weerstandsvermogen is het voer verrijkt met extra vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. Het is een drijvend hoofdvoer dat kan worden gebruikt bij watertemperaturen van 10 °C en hoger. Het is geschikt voor alle soorten siervijvervissen, zoals goudvissen, goudwinden en karperachtigen. Voer een aantal keren per dag een hoeveelheid voer dat binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

Leverbaar in bussen van 1.25, 2.5 en 4 liter

Samenstelling: tarwevoerbloem, sojaschroot ontdopt / getoast, gist, tarwe, vismeel, maïs, tarwebloem, visolie, pluimveemeel, tarwegluten, luzerne-eiwitconcentraat, maïsgluten, lecithine, monocalciumfosfaat, tarwekiemen, gist-product, algen, paprika en spirulina.

Speciale toevoegingen: Vitaminen, Sporenelementen en Spirulina.
 

Analyse

Ruw eiwit 18%
Ruw vet 2%
Ruwe celstof 1,7%
Ruwe as 2,1%
Fosfor 2,09%
Calcium 1,1%
IJzer 43 mg
Jodium 1,2 mg
Koper 2,5 mg
Mangaan 10 mg
Zink 20 mg

 

Toevoegingen

Vitamine A 11.400 IE
Vitamine C (stabiel) 210 mg
Vitamine E 80 mg
Vitamine D3 807 IE

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid