Rondett Fish Food

Hoogwaardig korrelvoer voor alle vijvervissen

Rondett Fish Food

  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer
  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer
  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer

Rondett Power Food van Velda is een hoogwaardig 2-kleurig korrelvoeder. Het toegevoegde tarwe maakt het voer licht verteerbaar en het wordt door alle soorten siervijvervissen graag gegeten. Rondett Power Food is samengesteld uit plantaardige eiwitten, vetten en koolhydraten. Het is verrijkt met sporenelementen en extra vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. De toegevoegde Spirulina algen kunnen het kleurpatroon intensiveren. Dit krachtvoer kan ook de conditie en het weerstandsvermogen bevorderen. Het is een drijvend krachtvoer dat bij lage temperaturen is geëxtrudeerd en kan worden gebruikt bij watertemperaturen van 12 °C en hoger. Het is geschikt voor alle soorten siervijvervissen, zoals goudvissen, goudwinden en karperachtigen. Voer een aantal keren per dag een hoeveelheid voer dat binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

Leverbaar in bussen van 1.25, 2.5 en 4 liter.

Samenstelling: sojaschroot ontdopt / getoast, tarwebloem, tarwe, tarwegluten, luzerne-eiwitconcentraat, vismeel, pluimveemeel, lecithine, monocalciumfosfaat, paprika, spirulina (0,5%) en gist-product.

Speciale toevoegingen: Vitaminen, Spirulina en Sporenelementen.

Analyse

Ruw eiwit 33%
Ruw vet 5%
Ruwe celstof 2,5%
Ruwe as 6,2%
Fosfor 0,98%
Calcium 1,0%
IJzer 60 mg
Jodium 5,0 mg
Koper 5,0 mg
Mangaan 20 mg
Zink 60 mg

 

Toevoegingen

Vitamine A 11.000 IE
Vitamine C (stabiel) 250 mg
Vitamine E 200 mg
Vitamine D3 2821 IE

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid