SaniKoi All Season Wheat Germs

Lichtverteerbaar en voedzaam in alle seizoenen

SaniKoi All Season Wheat Germs

  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer

SaniKoi All Season Wheat Germs is een top quality food voor Japanse koi en andere waardevolle karperachtigen. Het is een drijvend voeder dat de natuurlijke ziekteweerstand van de vissen kan stimuleren. De hoofdbestanddelen bestaan uit visproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met tarwekiemen (Wheat Germs). Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminen complex, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. Mede door het relatief lage eiwitgehalte is het All Season Wheat Germs voeder bij uitstek geschikt om van het vroege voorjaar tot laat in de herfst te voeren. Het SaniKoi Food is een drijvend hoofdvoer dat wordt gebruikt bij watertemperaturen vanaf 10 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

Verkrijgbaar als 6 mm korrel in handige stazakken van 3 liter.

All Season Wheat Germs bevat:
• Tarwekiemen (Wheat Germs)
• Vitaminecomplex

Volledig dierenvoeder voor vissen. Niet voeren aan herkauwers. Ingrediënten: tarwe, vismeel, zonnebloemmeel, tarwekiemen, zonnebloemzaadschroot, monocalciumfosfaat, inuline, knoflookpoeder, algen en gist.

Analyse

Ruw eiwit 26%
Ruw vet 4,0%
Ruwe celstof 3,6%
Ruwe as 8,1%
Fosfor 1,1%
Calcium 1,4%
Natrium 0,2%
IJzer 94 mg
Jodium 6,3 mg
Koper 6,3 mg
Mangaan 25 mg
Zink 100 mg

 

Toevoegingen

Vitamine A 24.900 IE
Vitamine C (stabiel) 990 mg
Vitamine E 410 mg
Vitamine D3 2702 IE

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid