geschikt voor het meten van vijver- en aquariumwater

Aqua Tests NH3/4, NO2, NO3

Aqua Tests NH3/4, NO2, NO3

  • Geschikt voorammonium / ammoniak
  • Geschikt voornitriet
  • Geschikt voornitraat
Vind een verkooppunt

Met de Aqua Testen van Velda kan de kwaliteit van vijver- en aquariumwater snel en nauwkeurig worden bepaald.

Een handig hulpmiddel daarbij is de Pond Test App voor smartphone of tablet. Na het invullen van de gevonden waarden, krijgt je een overzichtelijke vijverdiagnose en verbetertips van Velda, afgestemd op je eigen vijversituatie.

De testresultaten worden bewaard om inzicht te krijgen in de ontwikkeling van het vijvermilieu.

  • Aqua Test NH¾: meet het ammoniak-/ammoniumgehalte van zoet- en zoutwater met behulp van de kleurenschaal en comparator. Bepaal altijd eerst de pH-waarde. Meer dan 0,2 mg/l ammoniak is gevaarlijk voor vissen.
  • Aqua Test NO2: meet het nitrietgehalte van zoet- en zoutwater met behulp van de kleurenschaal en comparator. Meer dan 0,2 mg/l nitriet is gevaarlijk voor vissen.
  • Aqua Test NO3: meet het nitraatgehalte van zoet- en zoutwater met behulp van de kleurenschaal en comparator. Meer dan 25 mg/l nitraat veroorzaakt algengroei.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid