elektronische watermeter

AquaTesterPro

AquaTesterPro

  • Geschikt voorpH, GH, KH, TA, NO2, NO3, Cl2 en CO2
  • Geschikt voorvoor zoet water

De AquaTesterPro meet in slechts een paar seconden de belangrijkste waterwaarden. Kennis van de waterkwaliteit is belangrijk, zeker bij het houden van vissen en planten. Met deze elektronische watermeter kun je vaak en eenvoudig de waterkwaliteit controleren.

De digitale testresultaten zijn zeer nauwkeurig en kunnen via bluetooth worden verzonden naar je smartphone of tablet. De AquaTesterPro app gebruikt de waardes voor een complete diagnose en historie van het water. Vervolgens krijg je slimme verbetertips van Velda om de waterkwaliteit op peil te houden en eventuele problemen te voorkomen.

  • De AquaTesterPro met zoet water indicators van Velda meet in slechts een paar seconden de belangrijkste waterwaarden van vijver- en aquariumwater, maar bijvoorbeeld ook van oppervlakte- en grondwater. pH, GH, KH, TA, NO2, NO3, Cl2 en CO2.
  • Ook verkrijgbaar: Indicators voor het testen van PO4 (fosfaat) en NH3/4 (ammoniak/ammonium).
  • Afmetingen Product: 124 x 64 x 34 mm
  • Exclusief 3 x AAA batterijen 

Dit product is binnenkort verkrijgbaar.

Wil je precies weten wanneer? Schrijf je dan snel in op ons Vijvernieuws en we houden je op de hoogte.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid