Werken bij Velda, een creatief en innovatief familiebedrijf.

Wil jij werken bij een succesvol Twents familiebedrijf in hart en nieren. Velda staat voor verdere professionalisering van waterbeleving in/en rondom het huis. Innovatie en biodiversiteit staan daarbij hoog op de agenda. De organisatie is voortdurend in beweging en bezig met de ontwikkeling van nieuwe en bestaande vijverproducten. De organisatie is bezig met het innoveren en verbeteren van de digitale logistieke Supply Chain. Als bedrijfsleider ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige ambities van Velda B.V.

 

Innovatieve Bedrijfsleider

Fulltime in Enschede

 

De rol van de bedrijfsleider

Als bedrijfsleider ben je de verbindende factor binnen de organisatie en zorg je ervoor dat de interne en externe processen uitstekend verlopen. Je denkt mee over de juiste strategie van de organisatie en helpt deze mede vorm te geven. Je gaat helpen de organisatie verder te digitaliseren en transformeren naar de industriestandaard 4.0 voor een optimale Supply Chain. Je begrijpt complexe vraagstukken en kunt dit uitleggen op alle niveaus. Je houdt van innovatie en bent creatief in staat dit soepel te vertalen naar nieuwe inzichten voor alle collega’s.

 

Wat vragen we van jou?

Als bedrijfsleider ben je in het bezit van een afgeronde HBO en/of WO opleiding.

Als bedrijfsleider geef je coachend/inspirerend leiding aan je collega’s.

Je onderkent het belang van Supply Chain Contractmanagement.

Je rapporteert direct aan de directie en hebt budgetverantwoordelijkheidsgevoel.

Ervaring in een soortgelijke functie is niet een vereiste.

 

Wat hebben wij jou te bieden

Je krijgt bij ons een uniek begeleidingsprogramma in nauw overleg met de directie.

Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen.

Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een fulltime functie in een internationaal groeiend familiebedrijf.

De ruimte om jouw ideeën en kennis in te zetten en jezelf verder te ontplooien.

 

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière dan ben je van harte welkom bij Velda. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature dan zien we jouw creatieve sollicitatie graag tegemoet via solliciteren@velda.nl. De vacature zal openstaan totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden voor de functie.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid