Werken bij Velda, een creatief en innovatief familiebedrijf.

Wil jij werken bij een succesvol internationaal Twents familiebedrijf in hart en nieren. Velda staat voor verdere professionalisering van waterbeleving in en rondom het huis. Innovatie en biodiversiteit staan daarbij hoog op de agenda. De organisatie is voortdurend in beweging en bezig met de ontwikkeling van nieuwe en bestaande vijverproducten. De organisatie is bezig met het innoveren en verbeteren van de digitale logistieke Supply Chain. Als Teamleider Productie ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige ambities van Velda B.V.

 

Teamleider Productie

Fulltime in Enschede

 

De rol van de Teamleider Productie

Als Teamleider Productie ben je de verbindende factor in ons magazijn en zorg je ervoor dat alle processen in de productie uitstekend verlopen. Je denkt mee over het optimaliseren van deze processen en hebt de dagelijkse leiding over het team productiemedewerkers. Naast dat je leiding geeft aan je collega’s ben je niet bang om zelf je handen uit de mouwen te steken en werk je mee aan de dagelijkse opdrachten. Je bent logistiek deskundige, medeverantwoordelijk voor het voorraadbeheer en je bent verantwoordelijk voor het maken van de productieplanning. Hierbij maak je gebruik van Microsoft Dynamics 365.

 

Wat vragen we van jou?

Als Teamleider Productie ben je minimaal in het bezit van een afgeronde MBO4 opleiding.

Als Teamleider Productie geef je coachend/inspirerend leiding aan je collega’s en help je mee met het uitvoeren van productiewerkzaamheden.

Als Teamleider Productie ben je medeverantwoordelijk voor het voorraadbeheer, kwaliteitscontroles en het maken van de productieplanning.

Verder heb je kennis van diverse software. Bij voorkeur Microsoft Dynamics 365.

Ook ben je medeverantwoordelijk voor het handhaven van veiligheidsmaatregelen en milieuwetgeving.

Je rapporteert in jouw functie aan de bedrijfsleider.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen.

Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een fulltime functie in een internationaal groeiend familiebedrijf.

De ruimte om jouw ideeën en kennis in te zetten en jezelf verder te ontplooien.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière dan ben je van harte welkom bij Velda. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature dan zien we jouw creatieve sollicitatie graag tegemoet via solliciteren@velda.nl. De vacature zal openstaan totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden voor de functie.

Your privacy is important to us

As of 25 May 2018, our policy complies with the European Union's new general data protection regulation (GDPR). Velda has updated its privacy policy to provide you with more information about how Velda protects your privacy, including information about how you can exercise your rights relating to data.

Read our privacy policy