Multimedia Designer / Grafisch Vormgever

Ben jij een creatieve content creator met een voorliefde voor Video en Animatie? Velda is op zoek naar een collega die ons merk en producten op een juiste manier weet te positioneren, doormiddel van video, animatie, illustratie en fotografie. Jij weet hoe je de boodschap moet verpakken in pakkende beelden. Ben jij klaar om jouw creativiteit de vrije loop te laten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je komt te werken in een Twents familiebedrijf op de afdeling innovatie waar je nauw samenwerkt met collega’s van marketing en product development.

·         Je gaat onder andere bezig met het maken van video’s en interactieve animaties;

·         Artist impressions, illustraties en infographics met een boodschap;

·         Het maken van professionele productfoto’s en sfeerfoto’s met stopping power;

·         Het gemaakte werk zet je uit op onze online media kanalen en klanten;

 

Ben jij de Creatieve topper die wij zoeken, dan vinden we het belangrijk dat je…

·         In het bezit bent van een afgeronde HBO opleiding richting Crossmedia Design / Grafisch Ontwerp / Motion Graphic Design of vergelijkbaar

·         Zelfstandig en nauwkeurig kunt werken daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor jouw werk

·         Een voorliefde hebt voor het maken van animatie en video

·         Een portfolio hebt waarin je bovenstaande kunt aantonen

·         Ervaring met Adobe Indesign, Illustrator, Photoshop, Lightroom, After Effects en Premiere Pro

 

Wat bieden wij

Naast dat je een leuke uitdagende creatieve functie krijgt in de organisatie; een prettige werksfeer; Bedrijfsborrels; Kerstpakket; Gratis fruit én personeelskorting bieden we je het volgende:

 

·         Een uitdagende functie 32-40 uur per week;

·         Een marktconform salaris naar jouw opleiding en ervaring;

·         De ruimte om jouw creativiteit en kennis in te zetten;

 

Wie zijn wij

Velda is producent en leverancier van een breed assortiment vijverproducten. Onze producten worden internationaal geleverd bij diverse tuincentra, bouwmarkten, dierenwinkels en webshops. Velda is een innovatief bedrijf waar er dagelijks gewerkt wordt aan de ontwikkeling van nieuwe producten met de nieuwste technologie en die bovenal ecologisch verantwoord zijn. Zodat de consument eenvoudig en milieu bewust van zijn vijver kan genieten en deze goed kan onderhouden.

Enthousiast geworden van deze vacature en wil je graag snel aan de slag in onze organisatie om jouw creativiteit en enthousiasme met ons te delen? Stuur dan jouw creatieve sollicitatie met cv, motivatie en portfolio naar solliciteren@velda.nl!

www.velda.nl

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid