Werken bij Velda, een succesvol internationaal familiebedrijf.

Wil jij werken bij een succesvol internationaal Twents familiebedrijf in hart en nieren. Velda staat voor verdere professionalisering van waterbeleving in en rondom het huis. Innovatie en biodiversiteit staan daarbij hoog op de agenda. De organisatie is voortdurend in beweging en bezig met de ontwikkeling van nieuwe en bestaande vijverproducten. De organisatie is bezig met het innoveren en verbeteren van de digitale logistieke Supply Chain. Als Reachtruck-chauffeur ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige ambities van Velda B.V.

 

Reachtruck-chauffeur

Fulltime in Enschede

 

De rol van de Reachtruck-chauffeur

Als reachtruck-chauffeur ben je een belangrijke schakel in ons magazijn en zorg je ervoor dat alle processen in de goederenstroom uitstekend verlopen. Je bent verantwoordelijk voor het digitaal verwerken van de inkomende goederen, productievoorraad, en de verplaatsingen hiervan. Je ondersteunt hiermee de collega’s van onze productieafdeling en ons warehouse om de goederen op tijd in het magazijn en bij onze klanten te krijgen. Hierbij maak je gebruik van het digitale systeem Microsoft Dynamics 365 en een scanner. Als reachtruck-chauffeur begrijp je als geen ander hoe belangrijk een betrouwbare voorraadpositie is en daarom draag je zorg dat deze op elk moment zo accuraat mogelijk is. Waar nodig organiseer je ‘’cycle counting’’ om eventuele voorraadverschillen te corrigeren. Daarnaast ben je bereid om in rustigere periodes aanvullende magazijnwerkzaamheden uit te voeren.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent heel behendig en hebt aantoonbare ervaring met het werken met een reachtruck
 • Je hebt ervaring met het digitaal verwerken/verplaatsen/inboeken van voorraad
 • Je begrijpt het belang van werken met batchcodes en THT datums
 • Je bent kritisch op de correctheid van de voorraad en organiseert ‘’cycle counting’’ waar nodig.
 • Je werkt zeer nauwkeurig en hebt aandacht voor details
 • Je werkt veilig en hebt respect voor het werkmateriaal

Wat hebben wij jou te bieden

 • Een goed salaris en een uitstekende pensioenregeling
 • Een uitdagende functie in een innovatief internationaal familiebedrijf
 • Elke woensdagmiddag een gezamenlijke borrel
 • Elke dag ligt er vers fruit voor je klaar in de kantine en kun je heerlijke broodjes en soep bestellen
 • De leukste personeelsfeestjes, elk jaar organiseren we drie leuke activiteiten waarin wij benieuwd zijn naar jouw geweldige ideeën en invullingen

Ben je klaar voor de volgende stap dan ben je van harte welkom bij Velda. Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! solliciteren@velda.nl

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid