Werken bij Velda, een creatief en innovatief familiebedrijf.

Wil jij werken bij een succesvol internationaal Twents familiebedrijf in hart en nieren. Velda staat voor verdere professionalisering van waterbeleving in en rondom het huis. Innovatie en biodiversiteit staan daarbij hoog op de agenda. De organisatie is voortdurend in beweging en bezig met de ontwikkeling van nieuwe en bestaande vijverproducten. De organisatie is bezig met het innoveren en verbeteren van een duurzaam en groen productassortiment. Als Sales Trainee ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige ambities van Velda B.V.

 

De rol van de Sales Trainee

Als gedreven Sales Trainee ben je verantwoordelijk voor het stimuleren en uitdagen van het verkoopteam zodat zij hun targets halen. Jij bent het aanspreekpunt voor je collega’s op de afdeling en de directie. Je bent goed in het bedenken en opzetten van digitale werkprocessen en bent continu op zoek naar verbeteringen.

Verder vinden we het belangrijk dat jij de onderhoudsgesprekken zal gaan voeren met de Key Accounts en kennis hebt van verkoopcontracten.

Ook ben je medeverantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten per telefoon en e-mail. En zorg je voor een goede digitale verwerking van de orderstroom.

 

Wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar een vrolijke gedreven collega met een hands-on mentaliteit. Met een HBO diploma richting International business of vergelijkbaar. Met jouw brede talenkennis (Nederlands, Engels en Duits) kun je goed communiceren met onze klanten en Key Accounts en kun je de juiste professionele service bieden.

 

Wat hebben wij jou te bieden

Je krijgt bij ons een uniek begeleidingsprogramma in nauw overleg met de directie.

Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen.

Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een uitdagende functie in een internationaal groeiend familiebedrijf.

 

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid