Werken bij Velda, een creatief en innovatief familiebedrijf.

Wil jij werken bij een succesvol internationaal Twents familiebedrijf in hart en nieren. Velda staat voor verdere professionalisering van waterbeleving in en rondom het huis. Innovatie en biodiversiteit staan daarbij hoog op de agenda. De organisatie is voortdurend in beweging en bezig met de ontwikkeling van nieuwe en bestaande vijverproducten. De organisatie is bezig met het innoveren en verbeteren van de logistieke Supply Chain. Als Supply Chain Manager ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige ambities van Velda B.V.

 

Supply Chain Manager

32-40 uur in Enschede

 

De rol van de Supply Chain Manager

Als Supply Chain Manager ben je de verbindende factor in onze organisatie en zorg je ervoor dat alle logistieke processen uitstekend verlopen. Je denkt mee over het optimaliseren en verder digitaliseren van deze processen. Je bent als logistiek deskundige, verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het maken van een zo efficiënt mogelijke productieplanning waarbij de voorraad binnen de organisatie zo laag mogelijk dient te worden gehouden. Dit alles onder de voorwaarde dat er te alle tijde aan de vraag van de afnemers kan worden voldaan.

Als Supply Chain Manager bij Velda B.V. ben je bezig met het plannen, coördineren en monitoren van de goederenstroom vanaf de leverancier tot aan de uiteindelijke consument. zodat de volledige keten zo effectief en efficiënt mogelijk wordt.

 

Wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar een vrolijke gedreven collega met sterk analytisch vermogen en een hands-on mentaliteit. Met jouw analytisch vermogen denk je in nieuwe mogelijkheden en ben je continu op zoek naar verbeteringen.

Daarnaast heb je:

Als Supply Chain Manager in het bezit van een afgeronde HBO en of WO opleiding.

De benodigde kennis van ICT systemen.

Je rapporteert in jouw functie aan de bedrijfsleider.

 

Wat hebben wij jou te bieden

Je krijgt bij ons een uniek begeleidingsprogramma in nauw overleg met de directie.

Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen.

Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een fulltime functie in een internationaal groeiend familiebedrijf.

De ruimte om jouw ideeën en kennis in te zetten en jezelf verder te ontplooien.

 

Als je zin hebt in logistieke uitdagingen dan ben je van harte welkom bij Velda. We zien graag jouw sollicitatie tegemoet via solliciteren@velda.nl je mag ook solliciteren doormiddel van een video sollicitatie! De vacature zal openstaan totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden voor de functie.

Your privacy is important to us

As of 25 May 2018, our policy complies with the European Union's new general data protection regulation (GDPR). Velda has updated its privacy policy to provide you with more information about how Velda protects your privacy, including information about how you can exercise your rights relating to data.

Read our privacy policy