Werken bij Velda, een creatief en innovatief familiebedrijf.

Wil jij werken bij een succesvol internationaal Twents familiebedrijf in hart en nieren. Velda staat voor verdere professionalisering van waterbeleving in en rondom het huis. Innovatie en biodiversiteit staan daarbij hoog op de agenda. De organisatie is voortdurend in beweging en bezig met de ontwikkeling van nieuwe en bestaande vijverproducten. De organisatie is bezig met het innoveren en verbeteren van de logistieke Supply Chain. Als Supply Chain Specialist ga jij een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomstige ambities van Velda B.V.

 

Jr. Supply Chain Specialist

Fulltime in Enschede

 

De rol van de Supply Chain Specialist

Als Supply Chain Specialist ben je de verbindende factor in onze organisatie en zorg je ervoor dat alle logistieke processen uitstekend verlopen. Je denkt mee over het optimaliseren en verder digitaliseren van deze processen. Je bent als logistiek deskundige, verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het maken van een zo efficiënt mogelijke productieplanning waarbij de voorraad binnen de organisatie zo laag mogelijk dient te worden gehouden. Zonder dat de klanten hier iets van merken.

Als Supply Chain Specialist bij Velda B.V. ben je bezig met het plannen, coördineren en monitoren van de goederenstroom vanaf de leverancier tot aan de uiteindelijke consument. zodat de volledige keten zo effectief en efficiënt mogelijk wordt.

Dit betekend dat je onder andere goederen zo efficiënt mogelijk gaat inkopen.

 

Wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar een vrolijke gedreven collega met sterk analytisch vermogen en een hands-on mentaliteit. Met jouw analytisch vermogen denk je in nieuwe mogelijkheden en ben je continu op zoek naar verbeteringen.

Daarnaast heb je:

Als Jr. Supply Chain Specialist een afgeronde HBO opleiding.

De benodigde kennis van ICT systemen.

Je rapporteert in jouw functie aan de bedrijfsleider.

 

Wat hebben wij jou te bieden

Je krijgt bij ons een uniek begeleidingsprogramma in nauw overleg met de directie.

Je bent onderdeel van een familiebedrijf en een hecht team waarop je kan bouwen.

Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een uitdagende functie in een internationaal groeiend familiebedrijf.

 

Durf je deze logistieke uitdaging aan dan ben je van harte welkom bij Velda. We zien graag jouw sollicitatie tegemoet via solliciteren@velda.nl je mag ook solliciteren doormiddel van een video sollicitatie! De vacature zal openstaan totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden voor de functie.

 

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid