Vacature Reachtruck chauffeur

Is het rijden op een reachtruck jouw grootste passie, kan je goed overzicht bewaren en ben je stressbestendig. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Je komt als reachtruckchauffeur te werken bij Velda Vijvertechniek in Enschede. Je lost vrachtwagens en zet de ingekomen goederen op de juiste plaats in het warehouse. Daarnaast zorg je ervoor dat de orderpick locaties altijd bevoorraad zijn en samen met je collega’s houd je het magazijn opgeruimd en netjes.

Jouw kwaliteiten

  • Reachtruck rijden is een peace of cake voor jou
  • Je hebt aantoonbare relevante ervaring
  • Je kunt goed overzicht bewaren en bent stressbestendig
  • Je bent nieuwsgierig, positief en behulpzaam

Wie zijn wij

Je komt te werken bij de afdeling logistiek. In dit team werk je samen met orderpickers, een andere reachtruckchauffeur en heftruckchauffeurs. Daarnaast sta je veel in het contact met collega’s van de afdeling productie en afdeling inkoop. Samen zorgen jullie voor een gezellige sfeer in het warehouse.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie 40 uur, 5 dagen per week
  • Een goed salaris naar leeftijd en ervaring
  • De mogelijkheid tot vast dienstverband
  • Een gezellige informele werksfeer

Velda B.V.

Velda is een groothandel in vijvertechniek. Onze producten worden internationaal geleverd bij diverse tuincentra, bouwmarkten en nog veel meer. Velda is een innovatief bedrijf waarbij er dagelijks gewerkt wordt aan de ontwikkeling van nieuwe producten met de nieuwste techniek. Zodat de consument eenvoudig van zijn vijver kan genieten en deze kan onderhouden.

Wil jij graag bij ons komen werken?

Stuur jouw CV en motivatie naar solliciteren@velda.nl

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid