Werken bij Velda, een succesvol internationaal familiebedrijf.

Ben jij klaar voor een uitdaging bij een succesvol internationaal Twents familiebedrijf? Bij Velda staat de verdere professionalisering van waterbeleving in en rondom het huis centraal. Innovatie en biodiversiteit zijn onze speerpunten. We zijn voortdurend in beweging, altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe en bestaande vijverproducten. Als Voorman Logistiek/Productie speel jij een essentiële rol in het realiseren van de toekomstige ambities van Velda B.V.

 

Voorman logistiek/productie

Fulltime in Enschede

 

De rol van de Voorman logistiek/productie

Als voorman logistiek/productie ben jij dé spil in ons magazijn. Je zorgt ervoor dat alle logistieke en productieprocessen soepel verlopen. Ons magazijn bestaat uit twee teams: het productieteam en het logistiekteam. Omdat we een seizoensgebonden bedrijf zijn, ligt de focus van jouw rol in het voorjaar voor 70% op het aansturen van het logistiekteam, en in het najaar voor 70% op het leiden van het productieteam.

Je bent de motivator en coach voor je teamleden, en stelt heldere doelen om een positieve en efficiënte werkcultuur te bevorderen. Naast het leiden van je collega’s, draai je zelf ook mee in de dagelijkse werkzaamheden, zoals het verzamelen van orders. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de productievoorraad in ons digitale systeem, Microsoft Dynamics 365.

Als kers op de taart leer je ook om productiemachines om te stellen en zorg je ervoor dat ze na elke productie correct worden gereinigd. Bij ons krijg je de kans om alle aspecten van het werk te leren en jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

 

Wat vragen we van jou?

 • Als Voorman Logistiek/Productie heb je minimaal een afgeronde MBO-opleiding op zak.
 • Je geeft leiding aan een team van 10 tot 12 collega’s, waarbij je de taken in het magazijn en de productie verdeelt en ervoor zorgt dat orders tijdig worden afgehandeld.
 • Verantwoordelijk voor het beheer van de voorraad en het behalen van productiedoelstellingen.
 • Je bent bekend met verschillende software systemen en pakt nieuwe systemen snel op.
 • Je bent proactief in het bedenken van verbeteringen voor ons werkproces.
 • Zorgvuldige naleving van veiligheidsvoorschriften en procedures is een van je prioriteiten als Voorman Logistiek/Productie.
 • In deze rol rapporteer je aan de operationeel manager.

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een aantrekkelijk salaris en een solide pensioenregeling.
 • Volop mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.
 • Een uitdagende rol binnen een innovatief internationaal familiebedrijf.
 • Maandelijkse vrijdagmiddagborrels om de week goed af te sluiten.
 • Dagelijks vers fruit in de kantine en de optie om heerlijke broodjes en soep te bestellen.
 • De leukste personeelsfeestjes! Elk jaar organiseren we drie leuke activiteiten waarbij we jouw geweldige ideeën en inbreng verwelkomen.

 

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? We kijken uit naar je sollicitatie via solliciteren@velda.nl. Deze vacature blijft openstaan totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid