natuurproduct voor vijvers, gerstestro en hoogveenturf

Vincia Toru-Stroh

Vincia Toru-Stroh

  • Geschikt voorvoor 10.000 liter
  • Werkzame stoffengerstestro en hoogveenturf
Vind een verkooppunt

Verlaagt de pH en het fosfaatgehalte

Toru-Stroh is een natuurproduct van gerstestro en hoogveenturf met een preventieve werking; de pH wordt verlaagd en het vijverwater blijft troebelvrij en helder. Tijdens het ontbindingsproces van gerstestro neemt het fosfaatgehalte in het water af. De humuszuren en het pH verlagende effect van de hoogveenturf ondersteunen de werking in hoge mate. Zowel het gerstestro als de hoogveenturf is geconcentreerd en in gebruiksvriendelijke ‘pellets’ geperst.

Toru-Stroh van maart t/m augustus toedienen: gebruik de volledige inhoud en na 3 maanden een nieuwe dosis. Het gebruikte materiaal is 100% biologisch afbreekbaar en kan worden gecomposteerd voor een waardevolle toevoeging in de tuin, of in de gft-container worden afgevoerd. 

100% natuurlijk voor de vijver

Ga voor duurzaam vijveronderhoud en geniet van gezond water met meer biodiversiteit. Bij Vincia vind je vijverproducten met een natuurlijke oorsprong en werking. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar en hebben geen ingrijpende gevolgen voor de waterbiotoop. Het leefmilieu voor de flora en fauna blijft behouden. De natuurproducten van Vincia bevatten geen chemische toevoegingen en zijn veilig mens en dier. Niet alleen voor natuurlijke vijvers, maar voor alle gecreëerde waterpartijen. Ook zeer geschikt voor zwemvijvers.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid