Velda dealers

Velda wil vijverplezier bereikbaar maken voor iedereen. Daarom zijn wij altijd opzoek naar nieuwe resellers en importeurs. Bent u de nieuwe dealer van onze merken? Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Door jarenlange ervaring op het gebied van winkelinrichting ontwikkelt Velda, samen met u, schappenplannen die aansluiten op de behoefte van de consument. Velda genereert traffic en brengt ‘beleving’ weer helemaal terug op de vijverafdeling.
Voor u is Velda een betrouwbare leverancier met een eigen gezicht die zorgt voor een goed renderende vijverafdeling op basis van langdurig partnership. velda

Alle voordelen van de Veldaformule

 • Gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten
 • Oplossingen voor alle vijverproblemen
 • Jarenlange ervaring in vijverbiologie
 • Compleet en breed productassortiment
 • Aantrekkelijke verpakkingen en POS materiaal
 • Up-to-date website voor verkoopondersteuning
 • Instore merchandise stimuleert impulsaankopen
 • Fantastische aanbiedingen en vloeracties
 • Voor alle productgroepen zijn schappenplannen beschikbaar

Hoe bereiken we de consument en zorgen we voor omzetgroei?

Maatwerk in presentatie

Het Velda instore concept bestaat uit verschillende modules, afgestemd op de productgroepen plant, water, algen, vissen, filtratie, beluchting, bescherming en beleving. De diverse productgroepen zijn te herkennen aan het kleuraccent in de verpakking, de schapkaartjes en alle andere POS uitingen. De grote visuals in het schap creëren rust, ruimte en sfeer. Velda maakt de merkbeleving op de vijverafdeling compleet met koofborden, topkaarten, folders en pallet presentaties. Dit instore concept is ons antwoord op het nieuwe shoppen!

Voor alle productgroepen zijn schappenplannen beschikbaar op hoge wandstelling en gondola, variërend van 1 tot 4 meter, of maatwerk naar wens. Alle modules worden in onderlinge samenhang gepresenteerd. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op de vijverafdeling is er altijd een passend plan te realiseren. Graag denken wij met u mee over de totale inrichting van de vijverafdeling. Deze ideeën maken we zichtbaar in een uitgewerkte plattegrond, waarin de schapindeling duidelijk wordt weergegeven in productgroepkleuren. De reeds aanwezige voorraad wordt aangevuld en naadloos verwerkt in de nieuwe schappenplannen. Alle producten worden in pasklare hoeveelheden geleverd, zodat grote restvoorraden definitief tot het verleden behoren. Presentatievormen zoals een filterplein, substraat-straat, visvoereiland, belevingspodium en kopacties maken de vijverafdeling compleet en stimuleren de impulsaankopen op de winkelvloer. Door de schapindeling te combineren met een voorbeeldvijver, visverkoopbassins of planttafels, wordt een perfecte blikvanger én publiekstrekker gecreëerd.

Onze medewerkers adviseren u over producten, schapconcepten en POS, maar helpen u ook graag een handje bij het realiseren van de plannen in de winkel. Want wat is er mooier dan een mooi verzorgde vijverafdeling met optimale verkooppotentie! Samen met uw werknemers zorgt Velda het hele jaar door voor de perfecte vijverbeleving en actuele aanbiedingen op de winkelvloer.

Verhoog uw omzet door zelf een watertestdag te organiseren

Velda biedt u de professionele ondersteuning om van uw vijvertestdag een succes te maken! Maak een plan van aanpak en promoot het evenement op social media en de winkelvloer.

 • Gericht vijverliefhebbers uit de regio aan u binden.
 • Aantrekkelijke nieuwe producten onder de aandacht brengen.
 • Vijverproblemen snel en adequaat oplossen.
 • Uw toegevoegde waarde voor het voetlicht brengen.
 • Download de aankondiging als pdf-bestand en redactionele tekst

Velda portal voor retailers

Zakelijke klanten van Velda kunnen een account aanmaken bij portal.velda.com Hier vindt u uitgebreide informatie over alle vijverproducten. Binnen uw eigen online omgeving kunt u vijverproducten bestellen, garanties aanmelden en content downloaden.

Ga direct naar:

Catalogus
Schappenplannen
Virtuele showroom
Leveringsvoorwaarden
Velda portal

 

 

 

 

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid