SaniKoi Colour Hi-Grow Mix

SaniKoi Colour Hi-Grow Mix

SaniKoi Colour Hi-Grow Mix is een top quality food met een hoog eiwitgehalte dat de groei en een natuurlijke kleurpigmentatie kan bevorderen. De hoofdbestanddelen bestaan uit visproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met krillmeel en tarwekiemen. Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. Om een levendige heldere kleur te bevorderen is er Astaxanthine aan het voer toegevoegd. Mede door het hoge eiwitgehalte wordt het Colour Hi-Grow Mix gevoerd vanaf 15 °C watertemperatuur. Het SaniKoi Food is een drijvend hoofdvoer dat wordt gebruikt bij watertemperaturen vanaf 15 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

Verkrijgbaar als 3 en 6 mm korrel in handige stazakken van 3 en 10 liter.

Colour Hi-Grow Mix Bevat:
• Astaxanthine
• Spirulina
• Krillmeel en tarwekiemen
 

Volledig dierenvoeder voor vissen. Bevat vismeel en/of oplosbaar viseiwit, niet voeren aan herkauwers. Bevat ggo, conserveermiddelen, antioxidanten en kleurstoffen.
Samenstelling: tarwe, vismeel, sojaschroot ontdopt / getoast, tarwegluten, tarwekiemen, visolie, krillmeel, luzerne-eiwitconcentraat, spirulina, inktvismeel en gist.

 

Analyse
Ruw eiwit

40,0 %

Ruw vet

6,0 %

Ruwe celstof

1,8 %

Ruwe as

10,6 %

Fosfor

1,5 %

Calcium 2,0%
Natrium 0,4%
IJzer 84 mg
Jodium 5,6 mg
Koper 5,6 mg
Mangaan 22 mg
Zink 89 mg
Toevoegingen
Vitamine A

25.333 IE

Vitamine C (stabiel)

337 mg

Vitamine E

223 mg

Vitamine D3

2867 IE