SaniKoi Colour Hi-Grow Mix

Natuurlijke kleuren door Astaxanthine en Spirulina

SaniKoi Colour Hi-Grow Mix

  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer
  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer
  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer

SaniKoi Colour Hi-Grow Mix is een top quality food met een hoog eiwitgehalte dat de groei en een natuurlijke kleurpigmentatie kan bevorderen. De hoofdbestanddelen bestaan uit visproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met krillmeel en tarwekiemen. Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. Om een levendige heldere kleur te bevorderen is er Astaxanthine aan het voer toegevoegd. Mede door het hoge eiwitgehalte wordt het Colour Hi-Grow Mix gevoerd vanaf 15 °C watertemperatuur. Het SaniKoi Food is een drijvend hoofdvoer dat wordt gebruikt bij watertemperaturen vanaf 15 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

Verkrijgbaar als 3 en 6 mm korrel in handige stazakken van 3 en 10 liter.

Colour Hi-Grow Mix bevat:

  • Astaxanthine
  • Spirulina
  • Krillmeel en tarwekiemen

Volledig diervoeder voor vissen. Bevat vismeel en/ of oplosbaar viseiwit, niet voeren aan herkauwers. Bevat ggo, conserveermiddelen, antioxidanten en kleurstoffen. 

Samenstelling: tarwe, vismeel, sojaschroot ontdopt/ getoast, tarwegluten, tarwekiemen, visolie, krillmeel, luzerne-eiwitconcentraat, spirulina, inktvismeel en gist. 

Analyse

Ruw eiwit 40%
Ruw vet 7,0%
Ruwe celstof 1,9%
Ruwe as 9,3%
Fosfor 1,29%
Calcium 1,7%
Natrium 0,3%
IJzer 62 mg
Jodium 5,2 mg
Koper 5,2 mg
Mangaan 21 mg
Zink 41 mg

 

Toevoegingen

Vitamine A 27.300 IE
Vitamine C (stabiel) 340 mg
Vitamine E 270 mg
Vitamine D3 2451 IE

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid