Sturgeon Fish Food

Sturgeon Fish Food

Het Sturgeon Fish Food van Velda is een premium voeder voor alle soorten steuren. Het is samengesteld volgens de laatste inzichten uit de viskweekindustrie, vooral met het oog op de groeicapaciteit, een optimale conditie en het welbevinden van de steur. Het voer heeft een hoge energiewaarde, speciaal toegesneden op de stofwisseling van de steur.

Leverbaar in bussen van 1.2 en 2.5 liter.

Sturgeon Fish Food is verrijkt met:

  • Probiotica bacteriën
  • Immuun stimulator

Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en worden het vijvermilieu en filter nagenoeg niet belast.

Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminen, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. Om de spijsvertering te bevorderenbevat het voer Probiotica bacteriën. Om de weerstand te verhogen en de vatbaarheid voor kwalen te minimaliseren is het voer verrijkt met een Immuun Stimulator. Het voer heeft een hoge energiewaarde, speciaal toegesneden op de stofwisseling van de steur.

Het Progressive Sturgeon Food is een zinkend hoofdvoer, dat graag door steuren wordt gegeten. Het kan worden gevoerd bij watertemperaturen vanaf 10 °C. Voer een aantal keren per dag. Zorg ervoor dat het voer binnen 5 minuten gegeten wordt.

Product

Verpakking

(inhoud)

Sturgeon Fish Food

1,2 liter

Sturgeon Fish Food

2,5 liter

Ingrediënten: Monocalciumfosfaat, palmolie, premix, sojaschroot ontdopt/getoast, tarwe, tarwegluten, vismeel en visolie.

Speciale toevoegingen: Probiotica, Immuun Stimulator en Sporenelementen.

 

Analyse
Ruw eiwit

42%

Ruw vet

18%

Ruwe vezel

1,7%

As

8,8%

Fosfor

1,2%

Toevoegingen
Vitamine A 15.000 IE/kg
Vitamine C (stabiel)

150 mg/kg

Vitamine D3

2000 IE/kg

Vitamine E

200 mg/kg