vijversubstraat speciaal voor minivijvers

Mini-Pond Substrate

Mini-Pond Substrate

Vind een verkooppunt

Geef uw mini-vijvers en terrasvijvers een goede start met het Mini-Pond Substrate van Velda. U zorgt daarmee voor een krachtige wortelontwikkeling van moerasplanten en bij de zuurstofplanten voor prachtige bladguirlandes.

Zuurstofplanten vervullen een belangrijke rol in het minivijvermilieu, ze absorberen voedingsstoffen en zorgen voorzuurstofríjk en gezond water. Het Mini-Pond Substrate is speciaal samengesteld om als bodembedekking te gebruiken, maar ook voor het oppoten van moeras- en zuurstofplanten.

Advies:
  • Spoel het substraat goed voor gebruik.
  • Bedek de gehele bodem met ca. 2 cm van het materiaal.
  • Kies voor het oppoten van de planten passende plantmandjes. Gebruik bij grofmazige mandjes een inlegdoekje om uitspoelen te voorkomen.
  • VuI de mandjes geheel met het Mini-Pond Substrate en bevochtig het materiaal nog extra alvorens de planten op te poten.
  • Mini-Pond Substrate hoeft niet te worden afgedekt met een ander materiaal.

Your privacy is important to us

As of 25 May 2018, our policy complies with the European Union's new general data protection regulation (GDPR). Velda has updated its privacy policy to provide you with more information about how Velda protects your privacy, including information about how you can exercise your rights relating to data.

Read our privacy policy