vijversubstraat speciaal voor minivijvers

Mini-Pond Substrate

Mini-Pond Substrate

Vind een verkooppunt

Geef uw mini-vijvers en terrasvijvers een goede start met het Mini-Pond Substrate van Velda. U zorgt daarmee voor een krachtige wortelontwikkeling van moerasplanten en bij de zuurstofplanten voor prachtige bladguirlandes.

Zuurstofplanten vervullen een belangrijke rol in het minivijvermilieu, ze absorberen voedingsstoffen en zorgen voorzuurstofríjk en gezond water. Het Mini-Pond Substrate is speciaal samengesteld om als bodembedekking te gebruiken, maar ook voor het oppoten van moeras- en zuurstofplanten.

Advies:
  • Spoel het substraat goed voor gebruik.
  • Bedek de gehele bodem met ca. 2 cm van het materiaal.
  • Kies voor het oppoten van de planten passende plantmandjes. Gebruik bij grofmazige mandjes een inlegdoekje om uitspoelen te voorkomen.
  • VuI de mandjes geheel met het Mini-Pond Substrate en bevochtig het materiaal nog extra alvorens de planten op te poten.
  • Mini-Pond Substrate hoeft niet te worden afgedekt met een ander materiaal.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid