natuurproduct voor helder water en een gezonde vijver

Vincia Maërl

Vincia Maërl

  • Geschikt voorvoor 20.000 liter water
  • Geschikt voorvoor 50.000 liter water
  • Geschikt voorvoor 100.000 liter water
Vind een verkooppunt

Met de Vincia 100% natural vijverproducten richt Velda zich op het op natuurlijke wijze helder, gezond én mooi houden van de vijver, vissen en planten. Ze zijn 100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Vincia is er voor de vijverliefhebber die liever geen onnatuurlijke middelen gebruikt, maar wel genieten wil van het leven rondom zijn heldere waterpartij.

Maërl is een natuurproduct met een zeer laag fosfaatgehalte. Het is bij uitstek geschikt voor nieuw aan te leggen vijvers en om troebel water helder en gezond te maken. Maërl verhoogt de gezamenlijke waterhardheid en activeert de ontwikkeling van de micro-organismen. Gebruik het regelmatig om de vijver helder te houden.

Regenbuien en organisch restmateriaal in de vijver kunnen de waterharheid flink verlagen. De planten in de vijver groeien slecht door gebrek aan mineralen. Verhoog de hardheid met Maërl om problemen te voorkomen.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid