Floating Fish Dome

https://www.youtube.com/watch?v=2RKDbqZRKjU

De vissen in de vijver worden steeds vaker beschouwd als sociale dieren, waarbij de interactie verder gaat dan een handje voer in de vijver uitstrooien en de vissen observeren. Vissen kijken wordt een unieke belevenis met deze drijvende perspex doorkijkbol in de vijver. Ze zullen vaak een kijkje gaan nemen in de bol en dat levert prachtige beelden op.

Verkrijgbaar in medium en large uitvoering.

Medium: Ø 56 x 24 cm
Floating-Fish-Dome
Large: Ø 70 x 36,5 cm

 

 

 

 

 

 

Floating Solar Light

Floating-Solar-Light-sfeer-

Nog lang na zonsondergang genieten van de bijzondere sfeer rondom de waterpartij, wie wil dat niet! De drijvende lichtbollen met multi-kleuren werken op zonne-energie. Dus zonder stekker!

 

 

Floating-Solar-Light-sfeer groenNaar eigen smaak is de kleur en lichtsterkte van de RGB-leds regelbaar met de bijgeleverde afstandsbediening. ’s Avonds geeft dit een bijzondere visuele ervaring op het water, maar ook overdag vormen de waterdichte lichtobjecten een blikvanger in de tuin en vijver.

 

 

 

De Floating Solar Light zijn leverbaar in drie afmetingen:

123635_Floating-Solar-Light-S
Small: Ø 20 cm
Medium: Ø 25 cm
Large: Ø 30 cm

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid