Natuurlijke keuze voor de vijver
100% milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar

Met de Vincia 100% natural vijverproducten richt Velda zich op het op natuurlijke wijze helder, gezond én mooi houden van de vijver, vissen en planten.
Ben jij een bewuste tuinbezitter met aandacht voor de processen in de natuur?
Dan zijn de producten van Vincia wat voor jou!

Want je weet: water brengt leven

Ben jij een bewuste tuinbezitter met aandacht voor de processen in de natuur? Je geeft het gazon uitsluitend natuurlijke meststoffen. Tuin- en keukenafval composteer je voor je eigen moestuin. Je plukt de vruchten van je eigen fruitboom of kruidentuin. En je geniet volop van de biodiversiteit in je tuin.

Genieten van het leven rond de vijver

Ook in de vijver is de natuurlijke kringloop van belang voor het biologisch evenwicht. Afvalstoffen worden door nuttige bacteriën omgezet in voedingsstoffen voor waterplanten, die op hun beurt zuurstof produceren voor een gezonde waterbiotoop. Soms kun je de planten en micro-organismen in de vijver wel een handje helpen. Want je weet: gezond water brengt de hele tuin tot leven. Vogels, vlinders, libellen en salamanders worden frequente bezoekers en verrijken de totale tuinbeleving.


Maërl

Natuurproduct in poedervorm voor helder water. Verhoogt de waterhardheid en activeert de bacteriële ontwikkeling. Verkrijgbaar in 700, 1800, 3300 en 7500 g voor 20.000 tot 200.000 liter vijverwater.
Meer info over Maërl

 

 


Maërl Crystal

Natuurproduct in korrelvorm voor helder water. Verhoogt de waterhardheid en activeert de bacteriële ontwikkeling. Verkrijgbaar in 1500 en 3600 g voor 20.000 en 50.000 liter vijverwater.
Meer info over Maërl Crystal

 

 

 


Sludge Cleaner

Natuurproduct dat vijverbodemslib verwijdert. Breekt organisch bezinksel af en voorkomt verzuring van de bodem. Verkrijgbaar in 1700 en 4250 g voor 10 m2 en 20 m2 vijveroppervlak.
Meer info over Sludge Cleaner

 

 

 


Pond Cleaner

Natuurlijke vijverschoonmaak. Bindt fosfaat in het vijverwater; het neemt voedingsstoffen weg. Verkrijgbaar in 1000 g voor 20.000 liter vijverwater.
Meer info over Pond Cleaner

 

 

 


Toru-Stroh

Gerstestro en hoogveenturf voorkomt een troebelvrije vijver. Het activeert het microleven en verlaagt de pH. Verkrijgbaar in 2600 g voor 10.000 liter vijverwater
Meer info over Toru-Stroh

 

 

 


Strobinol

Gerstestro voor een troebelvrije & heldere vijver. Het activeert het microleven in de vijver. Verkrijgbaar in 1500 g voor 6000 liter vijverwater.
Meer info over Strobinol 

 

 


Aqua Plant Tabs

Natuurlijke voedingsstof voor vijverplanten, langdurige werking. Milieuvriendelijk restproduct van waterzuivering. Verkrijgbaar in 135 g en 400 g.
Meer info over Aqua Plant Tabs

 

 

 


Toru-Active

Hoogveenturf in korrelvorm natuurlijke pH-verlaging door humuszuren, verbetert het vijvermilieu. De turf is geconcentreerd en in ‘pellets’ geperst. Verkrijgbaar in 2100 g voor 5000 liter vijverwater.
Meer info over Toru-Active

 

 


Kies voor Vincia als je liever natuurlijke middelen gebruikt.

  • Heb je een zwemvijver of drinkt je hond of kat weleens uit de vijver?
  • Vincia natuurproducten zijn 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor iedereen.

Blijf op de hoogte van de VINCIA producten en

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid