SaniKoi Winter Wheat Food

SaniKoi Winter Wheat Food

SaniKoi Winter Wheat is een top quality food voor Japanse koi en andere waardevolle karperachtigen. Het is een zinkend voeder dat een natuurlijke ziekteweerstand van de vissen stimuleert. De hoofdbestanddelen bestaan uit vis- en zeevruchtproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met tarwe. Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminecomplex, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. SaniBooster is het toegevoegde vitaminecomplex dat de immuniteit van de vissen tegen ziektekiemen sterk bevordert. SaniComplex bevat cichorei bestanddelen die uitermate effectief zijn bij de spijsvertering en het welbevinden van de vissen. Vissen zijn koudbloedige dieren. Dat betekent, dat de lichaamstemperatuur zich aanpast aan het omringende water. Onder de 12 °C neemt de activiteit aanmerkelijk af en daarmee de energiebehoefte. Ook de voedselopname vertraagt. Om echter de lange winter gezond en in goede conditie te kunnen overleven, is bijvoederen van de vissen ook in deze periode gewenst. SaniKoi Winter Wheat is een vijvervoeder met een verlaagde energiewaarde.

Gebruiksaanwijzing:
Het SaniKoi Food is een zinkend hoofdvoer dat wordt gebruikt bij watertemperaturen van 8 tot 12 °C. Voer hoogstens éénmaal per dag een hoeveelheid voer dat binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

Verkrijgbaar als 3 mm korrel in handige stazakken van 3 liter.

Winter Wheat bevat:
• Tarwe (Wheat)
• Vitaminecomplex
• SaniComplex
• SaniBooster

Product

Grootte

Verpakking
(inhoud)

SaniKoi Winter Wheat Food 3 mm

3 liter

Volledig dierenvoeder voor vissen. Bevat vismeel en/of oplosbaar viseiwit, niet voeren aan herkauwers. Bevat conserveermiddelen en antioxidanten. Samenstelling: sojaschroot ontdopt / getoast, tarwe, tarwegries, vismeel, maïsgluten, visolie en gist.

 

Analyse
Ruw eiwit

36%

Ruw vet

7,0%

Ruwe celstof

3,7%

Ruwe as

7,4%

Fosfor

1,2%

Calcium 0,9%
Natrium 0,1%
IJzer 75 mg
Jodium 5,0 mg
Koper 5,0 mg
Mangaan 20 mg
Zink 80 mg
Toevoegingen
Vitamine A

10.000 IE

Vitamine C (stabiel)

150 mg

Vitamine E

200 mg

Vitamine D3

2000 IE