SaniKoi Winter Wheat Food

Zinkend voer voor de winter dat weerstand stimuleert

SaniKoi Winter Wheat Food

  • Aantal in verpakking1 stuks
  • MateriaalVisvoer

SaniKoi Winter Wheat is een top quality food voor Japanse koi en andere waardevolle karperachtigen. Het is een zinkend voeder dat de natuurlijke ziekteweerstand van de vissen kan stimuleren. De hoofdbestanddelen bestaan uit visproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met tarwe. Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminecomplex, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. Vissen zijn koudbloedige dieren. Dat betekent, dat de lichaamstemperatuur zich aanpast aan het omringende water. Onder de 12 °C neemt de activiteit aanmerkelijk af en daarmee de energiebehoefte. Ook de voedselopname vertraagt. Om echter de lange winter gezond en in goede conditie te kunnen overleven, is bijvoederen van de vissen ook in deze periode gewenst. SaniKoi Winter Wheat is een vijvervoeder met een verlaagde energiewaarde.

Gebruiksaanwijzing:
Het SaniKoi Food is een zinkend hoofdvoer dat wordt gebruikt bij watertemperaturen van 8 tot 12 °C. Voer hoogstens éénmaal per dag een hoeveelheid voer dat binnen 5 minuten wordt gegeten. Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast.

Verkrijgbaar als 3 mm korrel in handige stazakken van 3 liter.

Winter Wheat bevat:
• Tarwe (Wheat)
• Vitaminecomplex

Product Grootte Verpakking (inhoud)
SaniKoi Winter Wheat Food 3 mm 3 liter

Volledig dierenvoeder voor vissen. Bevat conserveermiddelen en antioxidanten.

Samenstelling: sojaschroot ontdopt / getoast, tarwe, tarwegries, maïsgluten, visolie en gist.

Analyse

Ruw eiwit 36%
Ruw vet 7,0%
Ruwe celstof 3,7%
Ruwe as 7,4%
Fosfor 1,2%
Calcium 0,9%
Natrium 0,1%
IJzer 75 mg
Jodium 5,0 mg
Koper 5,0 mg
Mangaan 20 mg
Zink 80 mg

 

Toevoegingen

Vitamine A 10.000 IE
Vitamine C (stabiel) 150 mg
Vitamine E 200 mg
Vitamine D3 2000 IE

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid