Ronde vijver

De vorm die we aan onze vijver geven heeft meestal te maken met persoonlijke smaak en de vormgeving van de rest van de tuin. Bij een ronde vijver is het mooi als de ronde vorm ook elders in de tuin opduikt. Voor een zuiver cirkelvormige vijver kun je het beste kiezen voor een voorgevormde vijver of vijverbak. Het is erg moeilijk om een vijver met een ronde vorm van vijverfolie aan te leggen. Een ronde bekisting voor een betonvijver is evenmin eenvoudig.

Randafwerking ronde vijver

De randafwerking van een vijver met een ronde vorm vergt ook iets meer creativiteit. Vijverturf of stapstenen zijn wel geschikt als randafwerking. Een groot voordeel van een vijver met een ronde vorm is dat je geen problemen van vuil ophoping in de hoeken hebt.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid