Vijververlichting

Vijververlichting verhoogt het vijverplezier

Nog lang na zonsondergang genieten van de bijzondere sfeer rondom de waterpartij. Wie wil dat niet? Vijververlichting en onderwaterverlichting geven ’s avonds in de vijver goed zicht op de vissen en vijverplanten. Daarnaast verhoogt het de veiligheid. Verlichting aanbrengen in de fontein of waterornament geeft een spectaculair effect. Moderne LED-verlichting is duurzaam, gebruiksvriendelijk en heel energiezuinig, zodat iedereen kan genieten van een mooi verlichte vijver in de tuin.

Vijververlichting is veilig

In de winterdag, als het buiten te koud is om van de vijver te genieten, zorgt sfeerverlichting voor een warme gloed rond de waterpartij. In de donkere maanden voorkom je natte voeten – of erger – met een verlicht wateroppervlak. Zeker als de vijver dicht bij het terras of looppad ligt zorgt verlichting naast sfeer ook voor veiligheid.

Grote keuze in vijververlichting

Vijververlichting kent veel verschijningsvormen: van waterdichte led-strips en spots tot drijvende lichtobjecten in vele soorten en maten. Speciaal voor vijvers is er de verlichte drijvende plantmand die zowel boven als onder de waterspiegel schijnt. Een subtiele onderwaterverlichting geeft een geweldig lichteffect, zelfs in een kleine terrasvijver.

Tips en adviezen

Wil je meer informatie en inspiratie voor je vijver? Volg ons dan via Facebook of lees onze blogs met heel veel leuke adviezen. Ben je bijvoorbeeld van plan om binnenkort een vijver te gaan starten? Lees dan: vijver aanleggen, een handig stappenplan.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid