Schepnet

Schepnet voor de vijver, onmisbaar hulpmiddel

Goede schepnetten voor de vijver zijn een onmisbaar hulpmiddel bij elke vijver. En voor elk vijverklusje gebruik je een ander type net. Voor het vangen van vissen, amfibieën en andere, wat grotere waterdieren gebruik je een stevig visnet. Wij van Velda hebben een aantal schepnetten in het assortiment met verschillende maten en vormen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Pond Net. Een zeer stevig schepnet met telescopische steel voor de vijver. In verschillende maten verkrijgbaar:

Produkt Afmeting Kleur
Pond Net Rond 35 cm zwart
Pond Net Rond 46 cm zwart
Pond Net Vierkant 35 cm zwart
Pond Net Vierkant 46 cm zwart
Pond Net Driehoek 40 cm zwart
Pond Net Daphnia vierkant 35 cm wit
Pond Net Daphnia rond 35 cm wit

En in de warme maanden heb je te maken met extra algengroei in je vijver. Algen zijn woekerplanten die de groei van je andere vijverplanten kunnen belemmeren. Je kunt ze eenvoudig verwijderen met fijnmazige schepnetten. Verwijder niet alles want ze geven zuurstof aan kleine waterdiertjes. Je kunt hiermee ook fijn vuil verwijderen en bladafval. Sommige schepnetten hebben een telescopische steel zodat je de lengte van het schepnet zelf kun instellen.

Een schepnet is onmisbaar voor elke vijverbezitter

Tips en adviezen

Wil je meer informatie over tips over de vijver? Volg ons dan via Facebook of lees onze blogs met heel veel leuke adviezen.

 

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid