Vijver schrikdraad

Reigers en ook katten vissen de vijver leeg zodra ze de kans krijgen. Je kunt ze uit de buurt houden van je vijver door het aanbrengen van schrikdraad. Dit is effectief tegen rovers, en ongevaarlijk voor mensen. Er zijn complete sets te koop voor het eenvoudig aanleggen van bescherming voor de vijver. Deze sets bevatten voldoende draad, afstandhouders en een trafo. Een goede set heeft ook een duidelijke beschrijving.

Schrikdraad aanleggen

Schrikdraad houdt reigers en katten op een afstandHet aanleggen van deze bescherming is een eenvoudige en effectieve methode. Span het draad rondom de vijverrand. De bijgeleverde transformator geeft lage en ongevaarlijke elektrische pulsen aan de draad rond de vijver. Bij aanraking is er een schrikreactie waardoor reigers en katten snel wegvluchten om nooit meer terug te keren naar je vijver. Voor mensen is deze manier van bescherming ongevaarlijk!

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid