Piketpaaltjes

Piketpaaltjes onmisbaar bij aanleggen vijverPiketpaaltjes zijn onmisbaar bij het aanleggen van je vijver. Met de paaltjes zet je de omtrek van de vijver uit in je tuin. Dit kan ook met een tuinslang. Omdat de paaltjes stevig in de grond verankerd kunnen worden en ze ook goed te gebruiken zijn bij het waterpas maken van de vijver, is de methode met de paaltjes effectiever. Vervolgens span je een touw tussen de paaltjes zodat je de randen van de nieuwe vijver recht kunt afgraven. Ook kun je jezelf zo een beeld vormen van hoe je vijver eruit gaat zien en of de gekozen plek de juiste is.

Piketpaaltjes kun je eventueel met kunststof of houten latten met elkaar verbinden om zo een stevige vijverrand te maken.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid