Vijvergrind

Grind voor vijvers is een afdeksubstraat. Het is zowel nuttig als decoratief. Vijvergrind is speciaal grind, geschikt voor gebruik in de vijver. Een normale grindsoort is niet geschikt voor gebruik in de vijver. Het grind is namelijk gewassen en gereinigd van kiezelzuren en andere schadelijke stoffen die voor met name algengroei veroorzaken.

Vijvergrind VeldaAls je de vijveraarde in plantmanden afdekt met grind, gaan de vissen niet woelen in de aarde en kunnen de vijverplanten ongestoord groeien. Voor moerasbodems geldt dit ook. Een met grind afgedekte bodem geeft prachtig de contouren van de vijver weer en een duidelijk zicht op de vissen. Door ook de vijverrand met grind te bedekken, camoufleer je de vijverfolie en krijgt de vijver een natuurlijke uitstraling.

Your privacy is important to us

As of 25 May 2018, our policy complies with the European Union's new general data protection regulation (GDPR). Velda has updated its privacy policy to provide you with more information about how Velda protects your privacy, including information about how you can exercise your rights relating to data.

Read our privacy policy