Vijvergrind

Grind voor vijvers is een afdeksubstraat. Het is zowel nuttig als decoratief. Vijvergrind is speciaal grind, geschikt voor gebruik in de vijver. Een normale grindsoort is niet geschikt voor gebruik in de vijver. Het grind is namelijk gewassen en gereinigd van kiezelzuren en andere schadelijke stoffen die voor met name algengroei veroorzaken.

Vijvergrind VeldaAls je de vijveraarde in plantmanden afdekt met grind, gaan de vissen niet woelen in de aarde en kunnen de vijverplanten ongestoord groeien. Voor moerasbodems geldt dit ook. Een met grind afgedekte bodem geeft prachtig de contouren van de vijver weer en een duidelijk zicht op de vissen. Door ook de vijverrand met grind te bedekken, camoufleer je de vijverfolie en krijgt de vijver een natuurlijke uitstraling.

Uw privacy is belangrijk voor ons

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Velda heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe Velda je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten op gegevens kunt uitoefenen.

Lees ons privacybeleid